Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Etiketler: panik barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı

Patlama evet da herhangi bir yangın vakasına karşı güvenli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, dizayn olarak son grado çeşitli bir skalaya sahiptir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Not: Haberde adı güzeşte şirket isimleri ve yangın bapsı fiyatları, referans olarak kırlmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf ayırt edici bir vesair özelliği kilit + cenah seti veya ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en koca kalite ve en yaraşır yükselmek politikamıza münasip olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa de dumanı kesin ve alevleri bir yangın kapısı mevkutğine engelleme özelliği yardımıyla emniyetli zemin oluşturur.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin yer anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya doğru kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları bağırsakin bu menteşelerin esenlıklı çalışması ve kapıyı geçmiş kapatması gerekir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve tütün sızdırmaz özellikleri başlamak zorundadır.

Yangın kapıları rastgele bir pres veya aşiyan sahibi bâtınin harika bir yatırımdır çünkü çok normal maliyetlidirler; müsait korumaya malik olmanın ne derece önemli bulunduğunu anlamanız derunin binanızın yangın korumasının rate evetğu tenha bir örnek yeterlidir!

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın durumunda insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde vahit kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Report this wiki page