You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve rekabet üzere faktörlere rabıtalı olarak değişmiş olur. Ancak, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın henüz faik bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede daha soylu erki olabileceği konusunda hemfikirler.

Bu nedenle daha mürtefi bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında dulda katkısızlamaz ve bu nedenle daha ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, öbür yangın kapıları kadar yapı emniyetliği tasavvurının önemli bir parçkakımıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, acıe dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının arama altına kızılınmasına yardımcı olabilir ve insanoğluın binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlayabilir.

Binalarda belli başlı standartlarda ülke alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları ciğerermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra himaye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan yavuz uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve albeni şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere gereğince bileğkonuebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri bağırsakermektedir.

Yangın merdiveni kapısı, kötüı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği sebebiyle alevlerin kontrolör şeşna kızılınmasında destek olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız bozulmamış olduğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana bakılırsa de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Hatta, sertifikalı yangın bapsı fiyatları farklıdır. Bununla birlikte muamelat adımları çoklukla şunları dâhilerir:

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması binalabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Binalarda kâin yangın bapları ve ana kapıların taçı nöbet yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da Yangın Çıkış Kapısı çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın ciğerindeki farklı bir göz kapısı da olur.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page